Papírból.hu

Vásárlási Információk

Kedves Vásárló!

Köszönjük, hogy minket választott. Vásárláskor kérjük vegye figyelembe, hogy mivel termékeinket saját igényeihez tudja igazítani, ezért nem raktárkészletről szállítunk. Nálunk a megrendelés leadása után valós idejű gyártás folyik. A gyártási idő 5-7 nap,de ez függ a rendelt mennyiségtől és a termék felületétől is. A nyomtatott termékek 2-3 nappal több gyártási időt vesznek igénybe. Nagyobb mennyiség rendelésénél megállapodás szerint történik a gyártás.

 

Fizetési módként jelenleg a következő lehetőségek közül választhat:

  • PayPal rendszerén keresztül
  • bankkártyás vásárlás 
  • banki átutalás

 

Amennyiben a banki átutalás mellett dönt, kérjük a lenti bankszámlára utalja át a rendelése ellenértékét. Az átutalás közleményébe az e-mailben kapott megrendelés számot kérjük feltüntetni.

Bank neve K&H Bank Zrt
Számlaszám 10401983-50526869-74861001
Nemzetközi számlaszám HU32 10401983-50526869-74861001
Számla tulajdonos neve Branaldi Kft

 

A PayPal és a bankkártyás vásárlás kiválasztása esetén, a rendszer átírányítja a PayPal rendszerébe vagy a K&H bank oldalára, ebben az esetben kérjük várja meg míg az adott oldal betöltődik.

Az oldal által megjelenített árak, minden esetben bruttó árak!

 

Szállítási lehetőségek

Az árut kérheti házhozszállítással vagy személyes átvétel útján.

Ez utóbbi esetben előzetes telefonos egyeztetés után, hétfőtől péntekig 09 - 16:00- ig jöhet a csomagért telephelyünkre. Térképet, pontos címet és GPS koordinátákat a Kapcsolat menüpontban talál.

A csomagok házhozszállítását kis mennyiség esetén futárszolgálat végzi. A kiszállítás díját az oldal által megjelenített végösszeg tartalmazza, amennyiben ezt az átvételi lehetőséget választja a Szállítás menüpontnál és megadja irányítószámát. Amikor a csomagot átadtuk a futárnak, erről e-mailben értesítést kap.

Nagyobb tétel megrendelése esetén a saját flottánkkal teljesítjük a kiszállítást. A vonatkozó költségek az árban szintén megjelennek. Erről és az érkezés várható időpontjáról szintén értesítést küldünk e-mailben.

 

Ha bármilyen kérdése van termékeinkről vagy csak elakadt valahol a webshop használata közben, írjon nekünk az info@papirbol.hu címre. Igyekszünk gyorsan válaszolni.

Jó nézelődést és vásárlást kívánunk.

A Papírból.hu csapata