Papírból.hu

Kategóriák

Papírdoboz típusa

Díszdoboz

díszdobozok célja, hogy szokatlan formájukkal vagy nem mindennapi díszítésükkel felhívják a bennük tárolt termékekre a figyelmet, és különleges csomagolást biztosítsanak az ajándékok számára. 
 

A díszdoboz 

díszdoboz fő funkciója az ajándék vagy termék praktikus ugyanakkor stílusos tárolása. Az utóbbi időben egyre elterjedtebbek a műanyag díszdobozok, azonban a papír alapanyag előállítása sokkal gazdaságosabb és mivel könnyen lebomlik, környezetkímélőbb is. Az egyedi grafika pedig emeli a díszdobozban elhelyezett a termék értékét.

A papír, mint alapanyag a köztudatban sérülékenységéről ismert, azonban a modern technológia segítségével olyan díszdobozt tervezhetünk, ami meglepően erős és a mai elvárásoknak eleget tesz.

A papirbol.hu sokéves tapasztalattal rendelkezik díszdobozok tervezésében és gyártásában.


Díszdoboz felhasználhatósága

díszdobozt használhatjuk a csomagolás méretével egyező ajándékok és termékek tárolásához. Általában a termék vagy ajándék értékének növelése a cél a díszdoboz vásárlásakor.

A papír díszdoboz a terméknek igazi értéket és minőséget kölcsönöz. Olyan csomagolási formával rendelkezik, amivel semmi sem veheti fel a versenyt. A megfelelő anyagot és méretet választva tökéletes csomagoló anyag készíthető belőle, ami nem csak funkcionálisan, hanem értéknövelés kapcsán is helyt fog állni! Védi, és egyben tartja a terméket, a precízen és a termékhez igazodó grafika egy ékszer méltó foglalata is lehet.

 

Díszdoboz tervezés

A hétköznapi forgalomban kapható doboz típusoknál vannak standard méretek és formák, ezek az általános formájú díszdobozok nálunk is megtalálhatóak. Mi azonban próbáltunk azon vásárlóinkról is gondoskodni, akik a különlegesebb, szokatlanabb formákat, és a személyre szabott grafikát részesítik előnyben. Így nálunk lehetőségük nyílik egyedi színvilágú felülettel ellátni a díszdobozokat.

Amennyiben jelenlegi kínálatunkban nem találja meg az Önnek megfelelő díszdobozt, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi elkészítjük a termékéhez illeszkedő egyedi tervezésű csomagolást. A díszdoboz tervezési folyamatát a termék alapos megismerésével kell elkezdeni. Ily módon a termékek paramétereit szemelőt tartva a megfelelő anyagot és formát kiválasztva, az ehhez tartozó optimális gyártási technológiát alkalmazva tudjuk kialakítani az Ön számára tökéletes díszdobozt.

 

Díszdoboz készítésének menete

Vázlatos ismertetése a díszdoboz készítésnek:

  • Termék megismerése
  • A termék célközönségének megismerése,
  • grafikájának megtervezése
  • gyártása

 

Díszdoboz funkciói

Ajándékozás, meglepetés

A díszdoboz szó hallatán egyből a különféle ékszerek tárolására alkalmas ékszerdobozokra asszociálunk, mely dobozok számos méretben, színben és stílusban kaphatóak az ékszerboltokban, drogéria üzletekben vagy ajándékboltokban. Amikor családtagjainkat-szeretteinket akarjuk meglepni ékszerrel, órával, csokoládéval vagy különféle ajándékokkal, akkor a legeredetibb ötlet saját egyedileg a termékhez hozzá passzoló tetszetős grafikával ellátott díszdoboz, ami az értékét is növeli.

 

Díszdoboz a lakásban, mint dísz

A meglepetésen túl, a doboz, ami az ajándékot rejtette, felhasználva magát a nevéből eredően további funkcióját betölti, a szoba bármely pontján legyen az egy asztal, üveges szekrény, polc. Mint dísz feldobja a szoba hangulatát és egyfajta stílust ad neki. Amikor vendégek érkeznek a lakásba, megkönnyebbülve figyelnek fel rá, hogy a lakás tulajdonosa egy jó ízléssel rendelkező ember, mert a dísz egy kellemes hangulatot áraszt a szobába.

 

Díszdobozok fajtái

Vannak olyan díszdobozok, amelyeket nem érdemes díszítgetéssel a külsejét növelni ezek az egyszerű megjelenéssel rendelkező dobozok, de mégis anyaguknál és színviláguknál fogva tökéletesek.

Számos esetben viszont népszerűek a felirattal ellátott díszdobozok is. A dobozt felvértezhetjük egy egyszerű és sokatmondó idézettel, vagy csupán egy szóval, ami mindent elmond. A díszdoboz feliratait személyre szabhatjuk, viccesnek és vagy egyedinek, lényegre törőnek alkothatjuk meg.


Személyre szabott díszdoboz általában valamilyen ünnepre, különleges eseményekre szokott készülni, például esküvőhöz gyűrűtok vagy egy névnapi ajándék díszdoboza. Személyre szabott díszdoboz esetén ügyelnünk kell a megajándékozandó személy személyiségére, hogy egy egyéni stílusú díszdobozzal dobjuk fel az ajándékát. Egy mindig elegánsan öltözködő, minőségre adó, munkahelyén vezető szerepet betöltő személy esetén a giccset és a fölösleges apró díszeket hanyagoljuk és lepjük meg egy egyszerű, de mégis impozáns és egyedi díszdobozzal.

 

Díszdoboz stílusok

díszdoboz gyártás területén is léteznek különböző stílus irányzatok, mint például a klasszikus, letisztult formájú dobozok, amelyek elérhetőek barna színben és fehérben egyaránt. Népszerűek még a matt hatást biztosító alapanyagok is, valamint a fémes hatású felületkezelések, amik a luxus elegancia érzetét biztosítják a díszdobozok világában. Természetesen a díszdobozok is megrendelhetőek  egyéni igényeknek megfelelő grafikával.

 

Díszdoboz ára

A díszdoboz ára nagyban függ a csomagolástól valamint az anyagától és a színes nyomat felületétől. Forradalminak számító online rendszerünk, az egyedi grafikákkal ellátott, online megtervezett díszdobozra azonnal árat számol, a mennyiségi kedvezmények figyelembevételével. Tervezze meg egyedi díszdobozát és rendeljen annyit, amennyire szüksége van. Nálunk nem kell várnia az árajánlatra!

 

Díszdoboz vásárlás

A papirbol.hu weboldalon meglévő díszdoboz modelljeinkből választhat és 3D tervező programunk segítségével egyedi igényeire szabhatja bármely doboz felületét. Az elkészített díszdobozt az esetlegesen szükséges kiegészítőkkel együtt azonnal meg is rendelheti web áruházunkban.

Amennyiben nem talál Önnek megfelelő díszdoboz modellt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és segítségére leszünk egyedi csomagolásának megtervezésében és legyártásában.

 

Segítsenek! Díszdobozt szeretnék!

Cégünk munkatársai naprakész szakmai tudással rendelkeznek, hogy segítséget tudjanak nyújtani az Ön a termékéhez legjobban illeszkedő díszdoboz kiválasztásában. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével.

Munkatársunk 24 órán belül fogja keresni Önt!