Papírból.hu

Kategóriák

Papírdoboz típusa

Irattartó doboz

Az irattartó doboz az iratok tárolásának egyik fontos kelléke.

 

Az irattartó doboz

Az irattartó doboz fő szerepe az iratok megvédése és rendszerezése. A papirbol.hu sokéves tapasztalattal rendelkezik irattartó dobozok tervezésében és gyártásában. Az utóbbi időben elterjedtebbé váltak a műanyag irattartó dobozok, azonban a termék igazi értékét egy megfelelően kivitelezett fa vagy papír irattartó doboz sokkal hatékonyabban adja át.

 

Irattartó doboz felhasználhatósága

Az irattartó dobozok az iratok praktikus és egyszerű valamint rendszerezet tárolását szolgálják.

 

Irattartó doboz méretek és tervezés

Minden doboz típusánál az irattartó esetében is megvannak a standard méretek és formák, azonban a legjobb megoldás, a termékre szabott egyedi irattartó megtervezése.

Az irattartó esetében is a termék megismerésével kezdődik a tervezés. A terméket megvizsgálva a megfelelő anyag és forma megválasztásával az optimális gyártási technológiával elkészítjük az irattartó dobozt.

 

Irattartó doboz stílusok

Az irattartó doboz gyártás kapcsán is léteznek a különféle doboz stílus irányzatok, mint például a letisztult hangulatú, hagyományos papír-színű doboz kivitelben.
Közkedveltek a matt hatású irattartó doboz anyagok is, amik főként a luxus eleganciát viszik az irattartó dobozok stílusvilágába.

 

Irattartó doboz ára

Az irattartó doboz esetében megfigyelhető, hogy az ára nagyban függ a mennyiségtől, a felhasznált anyagtól és a színes nyomat felületétől.
Forradalmian új online rendszerünk segítségével, az egyedi grafikákkal ellátott online megtervezett irattartó dobozára azonnal árat számol a rendszerünk és figyelembe veszi a mennyiségi kedvezményeket is. Tervezze meg egyedi irattartó dobozát és rendeljen, annyit amennyire szükséges van. Nálunk nem kell várnia az árajánlatra!

 

Irattartó doboz vásárlás

A papirbol.hu-n keresztül meglévő irattartó doboz modelljeinkből választhat és 3D tervező programunk segítségével egyedire alakíthatja irattartó dobozát.

A megszerkesztett irattartó az esetlegesen szükséges kiegészítőkkel együtt azonnal meg is rendelheti web áruházunkban.

Amennyiben nem talál Önnek megfelelő irattartó doboz modellt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és segítségére leszünk egyedi irattartó megtervezésében és legyártásában.

 

Segítsenek! Irattartó dobozt szeretnék!

Cégünk munkatársai naprakész szakmai tudással segítenek a célajándékhoz megfelelő irattartó dobozt megválasztani. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével.

Munkatársunk 24 órán belül fogja keresni Önt!