Papírból.hu

Kategóriák

Display típusa

Papírállvány

Papírállvány, ezzel a display típussal könnyedén felhívhatja a figyelmét az eladandó termékére, elhelyezése könnyű és gyors!

 

A papírállvány - display

Papírállvány segítségével könnyedén kiemelhető az eladandó termék a kiválasztott célközönségnek.

Papír szó csengésének hallatán egyből az fordul meg a fejünkben, hogy de hát a papír az nagyon sérülékeny, viszont a mai gyártás és tervezési technológiák lehetővé teszik, hogy a papír, mint állvány igen masszív és erős legyen.

Sok éves szakértelemmel rendelkezik a papirbol.hu papírállvány gyártás és tervezésben.

 

Papírállvány felhasználhatósága

Elsődleges dolga, hogy felhívja a figyelmet és vásárlásra buzdítsa a vevőt.

 

Papírállvány tervezés

A standard és formai alap követelmények ennél a display terméktípusnál is megtalálható, de természetesen van rá lehetőségünk, hogy egyedi papírállványt készítsünk bármilyen grafikával ellátva.

 

Papírállvány stílusok

Ennek a területén is fellelhető számos különböző stílus a dekorációkban. Kiemelkedő és vagy szimplán csak egyszerű grafikával készülnek.

 

Papírállvány ára

Mindenegyes termékeinknél így ennél is az ár nagyban függ a mérettől valamint a darabszámtól illetve a grafikai felület nagysága is számít az anyagminőségével együtt.

Forradalminak nevezhető új online rendszerünk, figyeli az árat, figyelembe veszi a darab mennyiséget és a hozzá tartozó kedvezményeket is. Egyedi papírállványát tervezze meg és annyi állványt rendeljen meg amennyire csak szüksége lehet, ráadásul nálunk a termék ajánlatára nem kell várnia.

 

Papírállvány vásárlás

3D-s programunk által egyedileg elláthatja az állványt grafikával illetve számos papírállvány közül választhat a papirbol.hu-n. A megszerkesztett készterméket azonnal meg is tudja rendelni a web áruházunkból. Ha szétnézet a termékkínálatainkban, de nem találja, az önnek megfelelő papírállványt akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítségére leszünk az új állvány tervezésében és gyártásában.

 

Segítsenek! Papírállványt szeretnék!

Naprakész és sok éves szakmailag elismert tudással rendelkeznek kollégáink, akik segítenek a megfelelő papírállvány kiválasztásában. Kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével vegye fel velünk a kapcsolatot.

Munkatársunk 24 órán belül fogja keresni!