Papírból.hu

Kategóriák

Papírdoboz típusa

Torta doboz

A torta doboz is lehet egyedi úgy, mint a benne lévő sütemény. Tervezzen a sütemény stílusához illő egyedi grafikájú torta dobozt, vagy rendeljen klasszikus fehér dobozt névre szóló felirattal.

A torta doboz

A torta doboz fő szerepe, hogy a benne lévő sütemény épségben eljusson az ünnepelthez. Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a torta dobozok tervezésében és gyártásában.

Több típusú torta dobozból választhat. Mind megrendelhető több méretben is, hogy bármilyen méretű tortát választ is, nálunk megtalálja az Önnek megfelelő méretet.

A papír hallatán az juthat eszünkbe, hogy ez egy nagyon sérülékeny anyag. A modern gyártási technológiának köszönhetően az általunk használt hullámpapír, megfelelően erős alapanyag; amit a torta doboz tervezésekor úgy alakítunk ki, hogy a hajtási technika tovább fokozza a papír eredeti stabilitását és eléggé tartós legyen.

 

Torta doboz felhasználhatósága

A torta dobozokat, torták vagy sütemények, tárolásához és szállításához terveztük meg.

 

Torta doboz tervezés

Ennél a típusú doboznál is megvannak a standard doboz méretek és formák. Az általánosan elterjedt méretű torta dobozok egy emeletes tortákhoz lettek megtervezve, és a méretük a szerint változik, hogy hány szeletes a sütemény, amihez megrendelik. Azonban lehetőségünk nyílik arra, hogy egyedi méretű torta dobozt rendeljünk, ha emeltes torta szállításához keresünk eszközt.

 

Torta doboz stílusok

A mint minden dobozunk esetén, a torta dobozoknál is léteznek különböző doboz stílusok, mint például a letisztult hangulattal rendelkező, hagyományos  fehér színű doboz, melyre nálunk egyedi névre szóló felirat rendelhető. Természetesen ennél a csomagoló eszköznél is  megtalálhatóak az egyedi grafikával ellátott teljesen színes darabok.


Torta doboz ára

torta doboz ára nagyban függ a doboz méretétől és mennyiségétől, valamint a torta doboz alapanyagától és a színes nyomat felületétől is. Forradalmi újításunk segítségével, az egyedi grafikával ellátott torta dobozhoz az online rendszer azonnal árat számol és figyelembe veszi a mennyiséget és a kedvezményeket is.

Tervezze meg egyedi torta dobozát és rendeljen annyit, amennyire szüksége van. Az árajánlatra nálunk nem kell várnia!

 

Torta doboz vásárlás

A papirbol.hu-n előre megtervezett torta doboz modelljeinkből válogathat és 3D tervező programunk segítségével egyedivé varázsolhatja torta dobozát. Webáruházunkban azonnal leadhatja megrendelését, előzetes regisztrációra sincs szükség.

Amennyiben nem talál önnek megfelelő torta dobozt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk az egyedi torta doboz megtervezésében és legyártásában.

 

Segítsenek! Torta dobozt szeretnék!

Munkatársaink naprakészen szakmai tudással rendelkeznek, hogy segítsenek Önnek a legmegfelelőbb torta dobozt kiválasztásában.  Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével.

Munkatársunk 24 órán belül fogja keresni Önt!