Papírból.hu

Kategóriák

Papírdoboz típusa

Borosdoboz

Boros dobozainkat elsősorban boros üvegek szállításához fejlesztettük ki. Az általunk tervezett dobozok egyedi grafikával megrendelve nem csak védik az üvegeket szállításkor, hanem növelik is a bennük tárolt bor értékét.

 

A boros doboz 

boros dobozok fő szerepe elsődlegesen a boros üveg védelme, a szállítás során. Azonban egy jól megválasztott doboz forma és egy frappáns felirat segítségével az alapvetően funkcionális csomagolás is díszdobozzá válhat.

Az utóbbi időben elterjedtebbé váltak a papír tasakok, amelyeknek a boros dobozokhoz hasonlóan díszítő funkciója is van, azonban a termék igazi értékét egy megfelelően kivitelezett papír boros dobozzal sokkal látványosabban tudjuk megmutatni.

A papírszó hallatán sérülékenynek hihetjük a terméket, azonban a mai boros doboz, a gyártása és tervezése során alkalmazott technológiáknak köszönhetően sokkal erősebb és ellenállóbb, mint elsőre gondolnánk.

A papirbol.hu sokéves tapasztalattal rendelkezik boros dobozok tervezésében és gyártásában.

 

Boros doboz felhasználhatósága

boros dobozokat használhatjuk díszítőelemként az ajándékozás során, illetve a borok szállításához, és rövid távú tárolásához is.

 

Boros doboz tervezés

Mint minden doboz típusnál a boros doboz estében is megvannak a standard méretek és formák, amelyek alkalmazkodnak a forgalomban lévő üveg méretekhez. Természetesen van lehetőségünk egyedi forma és színvilágú boros doboz tervezésére is.

A különböző funkciójú boros dobozok tervezésénél alapvető kérdés, hogy hány darab borosüveget milyen időtartamig szeretnénk szállítani és vagy tárolni a dobozban.

Kínálatunkban található olyan boros díszdoboz is, amely alkalmas a bor hosszú távú tárolására is, mivel fektetve tárolhatóak benne az üvegek, így megakadályozva, hogy a parafa dugó kiszáradjon.

A boros díszdobozokon kívül, terveztünk olyan doboz konstrukciót is, amely nagy mennyiségű borosüveg egyidejű szállítására és tárolására alkalmas.

 

Boros doboz stílusok

boros doboz gyártás területén is léteznek különféle doboz stílusok, irányzatok. A boros rekeszek esetén a letisztul hangulatú egyszerű grafikával ellátott dobozok, míg a boros díszdobozok esetén, az extravagáns gazdagon díszített verziók a népszerűek. 

 

Boros doboz ára

A  boros doboz esetében is megfigyelhető, hogy a boros doboz ára függ a megrendelt mennyiségtől, a doboz méretétől és alapanyagától valamint a színes nyomat felületétől. Forradalmian új online rendszerünk az egyedi grafikával ellátott, online megtervezett boros dobozra azonnal árat számol. Rendszerünk figyelembe veszi a mennyiségi kedvezményeket is. Tervezze meg saját egyedi boros dobozát, és rendeljen olyan mennyiséget, amire szükséges van. Nálunk nem kell várnia az árajánlatra!

 

Boros doboz vásárlás

A papirbol.hu-n meglévő boros doboz modellekből választhat, és 3D tervező programunk segítségével egyedi designt alakíthat ki dobozához. A megszerkesztett csomagolást az esetlegesen szükséges kiegészítőkkel együtt azonnal meg is rendelheti webáruházunkban. Amennyiben nem talál Önnek megfelelő boros doboz modellt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és segítségére leszünk egyedi csomagolásának megtervezésében és legyártásában.

 

Segítsenek! Boros dobozt szeretnék!

Cégünk munkatársai naprakész szakmai tudással rendelkeznek, hogy segítenek a termékéhez illeszkedő boros doboz kiválasztásában. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével.

Munkatársunk 24 órán belül fogja keresni Önt!