Papírból.hu

Kategóriák

Papírdoboz típusa

Csomagoló doboz

Csomagoló doboz termékek, személyes tárgyak tárolásához. A csomagoló dobozt elláthatjuk praktikus és hozzá illő grafikával, hogy tároláskor vagy szállításkor könnyen megkülönböztethetőek legyenek. 

 

A csomagoló doboz 

A csomagoló doboz fő szerepe, hogy a terméket vagy a személyes tárgyat kis helyen is tárolhassuk.

A papirbol.hu sokéves tapasztalattal rendelkezik csomagoló dobozok gyártásában.

Manapság elterjedtebbek a műanyag tároló dobozok, azonban a megfelelően kiválasztott papír csomagoló doboz sokkal praktikusabb és költséghatékonyabb, mint a műanyag.

Ha a papír szót haljuk, egyből a sérülékenysége juthat eszünkbe, de azonban a mai technológiát használva a csomagoló doboz sokkal erősebb és strapabíróbbak.

 

Csomagoló doboz felhasználhatósága

A csomagoló dobozokat, használhatjuk költözéshez, személyes vagy termékek tárolásához.

 

Csomagoló doboz tervezés

Mint minden doboz típusnál a csomagoló doboznál is vannak standard méretek és formák, azonban lehetőségünk van egyedi grafikával ellátni csomagoló dobozainkat, hogy akár szemet gyönyörködtető berendezési eleme legyen a környezetének.

A csomagoló doboz tervezési folyamat elkezdésekor a gyártási technológiát alkalmazva a tökéletes anyaggal és formával kialakítjuk a tökéletes tároló dobozt.
 

Csomagoló doboz stílusok

A csomagoló doboz gyártása kapcsán is léteznek különböző doboz stílusok, mint a letisztult hangulattal rendelkező, hagyományos papír-színű doboz. Népszerűek még a matt hatással bevont papír anyagok is. Természetesen a csomagoló doboz területén is megtalálhatóak az egyedi grafikával ellátott csomagoló dobozok.

 

Csomagoló doboz ára

A csomagoló doboz esetében is megfigyelhető, hogy az ár nagyban függ a mennyiségtől, mérettől, anyagtól, színes nyomat felületétől.  A forradalmian új online rendszerűnk segítségével, egyedi grafikákkal ellátott online megtervezett csomagoló dobozára azonnal árat számol a rendszerünk és figyelembe veszi a mennyiségi kedvezményeket is. Tervezze meg egyedi csomagoló dobozát és rendeljen, annyit amennyire szükséges van. Nálunk nem kell várnia az árajánlatra!

 

Csomagoló doboz vásárlás

A papirbol.hu-n keresztül meglévő csomagoló doboz modelljeinkből választhat és 3D tervező programunk segítségével egyedire alakíthatja csomagoló dobozát.

Web áruházunkban megrendelheti a szükséges kiegészítőkkel együtt azonnal csomagoló dobozát.

Ha nem talál olyan modellt, amit ön szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és az egyedi csomagoló doboz megtervezésében és legyártásában segítségére leszünk.

 

Segítsenek! Csomagoló dobozt szeretnék!

Cégünk munkatársai naprakész szakmai tudással segítenek a termékéhez legmegfelelőbb csomagoló dobozt megválasztani. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével.

Munkatársunk 24 órán belül fogja keresni Önt!