Papírból.hu

Rólunk

A Papírból.hu életrehívója 2001-ben alapította a Branaldi-t, ekkor kezdett el display, doboz és egyéb papír kiegészítők gyártásával foglalkozni. Csapatunk minden tagja hosszú évek óta dolgozik az iparágban. Saját gépparkunk mellett számos alvállalkozóval dolgozunk együtt évek óta, hogy a legszélesebb körű szolgáltatást tudjuk nyújtani ügyfeleink számára.

 

Filozófiánk

A hullámpapírból készült termékek széleskörű felhasználhatóságát szeretnénk népszerűsíteni, és nem csak a cégekhez szeretnénk eljutni, hanem a magánszemélyeket is szeretnénk megszólítani.

Nálunk bárki leadhat 1db-os megrendelést is!

A papír mint alapanyag, nyomtatással egyszerűen személyre szabható. Gyártása gyors, és mivel könnyen újrahasznosítható, így környezetbarát is. A hullámpapírból és kartonból készült tárolók, bútorok és dekorációk gyorsabban és olcsóbban legyárthatóak, mint műanyag megfelelőjük. Cseréjük megfizethető, és nem okoz akkora környezeti megterhelést sem, mint a nem lebomló anyagok esetében.

 

Amennyiben jelenlegi termék listánkban nem szereplő papírterméket keresel, bátran írj nekünk a Kapcsolat menüponton keresztül, mi igyekszünk minden igényt kielégíteni.

Jó nézelődést és vásárlást kívánunk.

A Papírból.hu csapata