Papírból.hu

Kategóriák

Display típusa

Papír Display - POS Display

A pos display vagy más néven papír display polcaira különböző termékeinket, mint például ajándékok, irodai eszközök, tárolására megoldást jelenthet. A pos display alapanyaga hullámkarton, így újrahasznosítható termék, ezért környezetkímélőbb, mint a műanyag.  A display tartóssága hosszú így hosszútávra lehet vele tervezni.

A felülete egyszerűen és gyorsan szabható így egyedi display kreálható nyomtatással, ha megunjuk a rajta lévő mintát, akkor könnyedén lecserélhetjük, egy divatosabb darabra ráadásul elhasználódás esetén nem kell a tárolása miatt aggódnunk. Olcsón pótolhatóak a papír displayek.

Készítsen egyedi papír display terméket és igazítsa, méretre majd rendelje meg, a többit csak bízza ránk!

A papír display vagy pos display többféle kivitelben is kapható. Lássa el egyedi grafikával, hogy a termékeire jobban felfigyeljenek a vásárlók!

 

Papír display – Pos display

Jelentősen növelheti a bevételét, ha egyedi papír display termékét úgy tervezi meg, ami ki emeli a sajátosságát az eladandó terméknek.

Sok éves tapasztalattal rendelkezik a papirbol.hu papír display vagy pos display gyártásával. Mindenkinek a papírról az ugrik be először, hogy nagyon sérülékeny, viszont a mai modern papír display dobozok gyártás során olyan gyártási és tervezési folyamaton mennék végbe, amik lehetővé teszik, azt hogy erősek legyenek, valamint eleget tegyenek az elvárásoknak.

 

Papír display – Pos display készítés

Rengeteg papír display készítő gép közül kiemelhető például a tégelystanc gép, amely több féle papír display gyártását is lehetővé teszi méret és típustól függetlenül. Ezen kívül kiemelhető még a hengerstanc gép, mely kiváló display termékek gyártása alkalmas. Mai időkben a technikai fejlődést követve a megújuló cégek AutoCad segítségével tervezik a papír displayeket ezzel is segítve a gyártási folyamatot.

 

A papír display – Pos display gyártás

Legfőbb folyamat a stancolás. Ez egy speciális szerszámmal történő vágási munkafolyamat. A hajtások mentén bígeléssel, vagy kivágással hoznak létre ablakokat. A gyártási folyamat végén a ragasztás illetve a display elkészítés történik. A display tárolása lapra szerelve történik.

 

Miért is jó a papír display – Pos display?

 • olcsó
 • Szállítása könnyű
 • színben, kivitelezésben a cég arculatához szabható a display
 • könnyen cserélhető
 • testre szabható
 • Promóciókra ideális

 

Papír display – Pos display felhasználhatósága

A papír display vagy más néven pos displayt használhatjuk élelmiszerek, sütemények, játékok, ajándékok promóciójához. Azonban még számos más lehetőségre használható a display.

 Néhány gyakorlati példa papír display felhasználására:

 • pulti kínáló
 • kínáló display
 • papírállvány
 • megállító tábla
 • papír standee
 • papír hostess pult
 • körömlakos asztali display
 • íves kapu
 • dekor szett
 • oszlop dekor
 • kiadványtartó
 • tálcás display
 • hexa display
 • cserélhető dekoros display

 

Papír display – Pos display tervezés

Természetesen minden papír display típusnak van egyedi standard méret és formája, azonban legjobb választás az, ha egyedi formával és mérettel gyártjuk le termékünkhöz a papír displayt valamint egyéni a termékhez igazodó grafikával látjuk el.

A tervezése a papír displaynek a termék alapos megismerésével kezdődhet el. Szemelőt tartjuk a termék tulajdonságát, paraméterét és ez által egy optimális gyártási technológiát alkalmazva kialakítjuk az ideális display-t, hogy egy termék érték növelő tárolót kapjunk.

 

Papír display – Pos display fajták

Padló display

Ez a fajta display földön áll, általában 1,8-2 méter magas display. Már csupán a méret miatt is kitűnik, de az elkészített grafika, ami hordozza a termék üzenetét, még jobban arra készteti a vásárlót, hogy vegye meg a terméket. Legnagyobb előnye, hogy bárhol elhelyezhető, nagy kommunikációs felülettel rendelkezik, valamint bőven fér rá termék. Az anyagfelhasználása és kreatív kialakítása szinte végtelen!

Fali display

Ennek kihelyezését tekintve különleges, kevés helyen alkalmazható fali display. Olyan pontokat kell kialakítani tervezésénél, melynél fogva a display a falra szerelhető. Mérete korlátozva van, mert adott helyre szokás beépíteni.

Pult display

kelően stabil, tervezési szempontnál figyelembe kell venni, hogy kis alapterületen kell elhelyezni, mivel pultról van szó.

Polctálca

Elsődleges eszköz a termékek kihelyezésénél, feladata, hogy a terméket kiemelje a környezetéből, a brand üzenetének erősítése. Általában termékeket helyeznek el rá, hogy kiemeljék, illetve magassági helyzetbe kerüljön a konkurens termékekkel szemben, ezáltal megbontva a monoton kihelyezését a terméknek, így a figyelem központjába kerül a termék.

 

Papír display – Pos display stílusok

Különböző stílusú irányzatok léteznek a papír display gyártása kapcsán, mint az ÖKO termékeknél használatos natúr színű display, vagy a gazdagon egyedi színekkel ellátott display. Manapság a matt és a feltűnően, gazdagon színezett displayek a népszerűek, mely luxushatást visznek a papír display stílusába.
 

Papír display – Pos display készítés, design

A pos vagy papír display díszítése nyomtatással és festéssel érhető el a legkönnyebben. A boltokban elhelyezett displayekre a termékhez kapcsolódó rajzott, motívumot felhasználva a termék gyors felismerését és fogyását segíti elő.

Gyermekek esetén, ha felismerik kedvenc figurájukat a display oldalán, akkor biztosabb, hogy a display termékeiből fog választani.

Felnőttek viszont már komolyabb szempontok alapján választanak, náluk fontos, a kreativitás és a minőségi munka látványa. Tehát a papír display tervezésénél már érdemes figyelembe venni, hogy mi is a célközönségünk.

 

Papír display – Pos display ára

Mint minden papír terméknél, így a papír displaynél is megfigyelhető, hogy az ár nagyban függ a darabszámtól, a felhasznált anyagtól és a színes nyomat felületétől. Új online forradalminak számító rendszerünk az egyedi grafikával ellátott, online elkészített papír displayre azonnal árat számol. Rendszerünk figyelembe veszi a mennyiségi kedvezményt is. Egyedi display termékét tervezze meg és rendeljen, annyi mennyiségben amennyire szüksége van. Az ajánlatra nálunk nem kell várni!

 

Papír display – Pos display vásárlás

A már meglévő papír display modellekből választhat és 3D programunk segítségével akár egyedi grafikával elkészítheti, papír display termékét a papirbol.hu-n. Az elképzelt papír displayt esetleges szükséges kiegészítőkkel együtt azonnal megrendelheti web áruházunkból.

Ha nem találja a megfelelő papír display-t modelljeink között, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és segítségére leszünk egyedi papír display termékének megtervezésében és legyártásában.