Papírból.hu

Kategóriák

Papírdoboz típusa

Költöztető doboz

A költöztető doboz köznapi nyelven kartondoboz elengedhetetlen dolog, ha költözésről van szó. A költözéses procedúra során rengeteg olyan tényező van, amire figyelni kell. Ilyen lehet például az értékeink, vagyontárgyaink épsége és ezek a tárgya épségben való leszállítása. Ehhez pedig elengedhetetlen a megfelelő költöztető doboz kiválasztása.

 

A költöztető doboz / kartondoboz

A költöztető doboz fő szerepe, hogy az érték és vagyontárgyaink épségben megérkezzen az úti célunk végéhez. A papirbol.hu sokéves tapasztalattal rendelkezik költöztető karton dobozok gyártásában.

Manapság elterjedtebbek lehetnek a műanyag masszívabb költöztető dobozok, de azonban ha megfelelően válaszuk ki a papír karton költöztető dobozunkat sokkal praktikusabb és költséghatékonyabb döntésben lesz részünk.

A papír hallatán egyből az ugrik be mindenkinek, hogy sérülékeny, azonban a mai technológia lehetővé teszi, hogy a költöztető doboz sokkal erősebb és strapabíróbb legyen.
 

Költöztető karton doboz felhasználhatósága

A költöztető dobozokat, felhasználhatjuk költözéshez, ami az érték és vagyontárgyainkat védi, míg szállítjuk őket. Ezen kívül még felhasználható tárolási célból is.

 

Költöztető doboz tervezés

A legtöbb doboz típusnál a költöztető doboznál is van standard méret és forma, de azonban lehetőségünk van egyedileg elkészített grafikával ellátni a költöztető dobozainkat.

A tervezés elkezdésekor a gyártási technológiát alkalmazva a legjobb anyagot és formát kiválasztva kialakítjuk a tökéletes költöztető dobozt.
 

Költöztető doboz stílusok

A költöztető doboz ( kartondoboz ) gyártása kapcsán is létezik megannyi stílusú doboz, mint példának tekintve a letisztult külsővel ellátott és hagyományos papír-színű doboz. Népszerűnek mondható még a matt hatással ellátott dobozok, de lehetőségünk nyílik egyedi grafikával is ellátni a dobozainkat, hogy költözéskor a lehető legjobban meg tudjuk különböztetni őket, akár címkével is.


Költöztető doboz / kartondoboz ára

Az ár általában függ a költöztető doboz mennyiségétől, méret és anyagától valamint a színes nyomat felületétől.  Az új és forradalmi online rendszerünk segítségével, az egyedi grafikával ellátott online megtervezett költöztető dobozok árait a rendszer azonnal kiszámolja a megadott paraméterek alapján az árat és a kedvezményeket is figyelembe véve.

 

Tervezze meg egyedi költöztető dobozát és rendeljen, annyit amennyire szükséges van. Nálunk nem kell várnia az árajánlatra!

 

Költöztető doboz vásárlás

A papirbol.hu-n keresztül meglévő költöztető doboz modelljeinkből választhat és 3D tervező programunk segítségével egyedire alakíthatja költöztető dobozát. Web áruházunkban megrendelheti a szükséges kiegészítőkkel együtt azonnal a költöztető dobozát. Ha nem talál olyan modellt, amit ön szeretne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és az egyedi költöztető doboz megtervezésében és legyártásában segítségére leszünk.

 

Segítsenek! Költöztető dobozt szeretnék!

Cégünk munkatársai naprakész szakmai tudással segítenek a termékéhez legmegfelelőbb költöztető dobozt megválasztani. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével.

Munkatársunk 24 órán belül fogja keresni Önt!