Papírból.hu

Kategóriák

Képek típusa

Display típusa

Papírdoboz típusa

Dosszié tartó doboz

A dosszié tartó doboz olyan kialakításban lett elkészítve, hogy a tető levételekor a dossziék feliratai jól olvashatóan látszódjanak. Tervezze meg egyedi grafikával dosszié tartó dobozát, hogy a leltározás zökkenőmentesen zajon.

 

A dosszié tartó doboz

A dosszié tartó doboz fő szerepe az iratok könnyed és kényelmes tárolása. A dosszié tartó dobozok gyártásában és tervezésében a papirbol.hu már sok éves tapasztalattal rendelkezik.

 

Dosszié tartó doboz felhasználhatósága

A dosszié tartó doboz iratok tárolását és annak későbbi visszakeresését szolgálja.

 

Dosszié tartó doboz méretek és tervezés

Mint a legtöbb doboznál a dosszié tartó doboz esetében is megvannak a standard méretek és formák így a dosszié tartó doboz esetében is: 470x300x280 mm; 600x300x280 mm;

 

Dosszié tartó doboz tervezés

A dosszié tartó dobozok tervezési folyamata a dossziék méretének és felépítésének megismerésével kezdődik. A dosszié fizikai paraméterei alapján megtervezésre és gyártásra kerül a doboz.

 

Dosszié tartó doboz stílusok

A dosszié tartó doboz gyártása kapcsán is léteznek különféle doboz stílusok, mint a letisztult és hagyományos papír-színű doboz. Tervezze meg és gyártassa le egyedi grafikával ellátott dosszié tartó dobozát.

 

Dosszié tartó doboz ára

A dosszié tartó esetében is megfigyelhető, hogy az ár jelentősen függ pár dologtól jelen esetben a darabszámtól, a grafikától és az anyagtól.

Az új forradalmi rendszerünk segítségével az egyedi grafikával ellátott online megtervezett dosszié tartó doboz  ára azonnal árat számol és figyelembe veszi a mennyiséget és a kedvezményeket is. Tervezze meg egyedi dosszié tartó dobozát és rendeljen annyit amennyire szükséges van. Nálunk nem kell várnia az árajánlatra!

 

Dosszié tartó doboz vásárlás

A papirbol.hu-n keresztül meglévő dosszié tartó doboz modelljeinkből választhat és 3D tervező programunk segítségével egyedire alakíthatja dosszié tartó dobozát.

A megszerkesztett dosszié tartó doboz az esetlegesen szükséges kiegészítőkkel együtt azonnal meg is rendelheti web áruházunkban.

Amennyiben nem talál Önnek megfelelő doboz modellt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és segítségére leszünk egyedi csomagolásának megtervezésében és legyártásában.

 

Segítsenek! Dosszié tartó dobozt szeretnék!

Cégünk munkatársai naprakész szakmai tudással segítenek a megfelelő dosszié tartó dobozt megválasztani. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével.

Munkatársunk 24 órán belül fogja keresni Önt!