Papírból.hu

Kategóriák

Papírdoboz típusa

Ajándék doboz

Az ajándék doboz az ajándék elválaszthatatlan része. Egy esztétikus, praktikus, szemet gyönyörködtető ajándék doboz tökéletesebbé teheti az ajándékozás élményét.

Rendeljen egyedi ajándék dobozt és tegye felejthetetlenné ajándékát!

A papirbol.hu sokéves tapasztalattal rendelkezik az ajándék dobozok tervezésében és gyártásában.

 

A papír ajándék doboz előnyei

Az ajándék doboz fő szerepe megóvni és még inkább személyre szabottá tenni az ajándékba adott tárgyat.  Az utóbbi időben egyre elterjedtebbé váló a műanyag csomagolásokkal szemben, az áru értékét egy megfelelően kivitelezett papír ajándék dobozzal tovább fokozhatjuk. A készen kapható, tömeggyártás során előállított műanyag csomagolásoknál gyakran olcsóbb, és mindenképpen ötletesebb egy személyes képpel vagy különleges grafikával ellátott papírdoboz. Egy exkluzív megjelenésű, személyre szabott ajándék doboz biztosítja, hogy a megajándékozott személy különlegesnek érezze magát.

 

Ajándék doboz felhasználhatósága

Ajándék dobozokat a legkülönfélébb tárgyak csomagolásához használják. A papírdobozok megfelelőek italok csomagolásához, ruhanemű, és gyermekjátékok, valamint vegyes összetételű ajándék kosarak összeállításához is.
 

 Ajándék doboz méretek és tervezés

Oldalunkon megtalálhatóak a legváltozatosabb formájú ajándék dobozok, így megtalálhatja számítását akár egy üveg bort vagy akár borválogatást szeretne ajándékozni. A legtöbb dobozunk több méretben elérhető, hogy minél nagyobb választékot biztosíthassuk ügyfeleink számára. Minden nálunk megtalálható ajándék doboz típus előzetes tesztelésnek lett alávetve, hogy elkerüljük a későbbi gyártás során a hibákat.


Egyedi ajándék doboz tervezés

Mivel az ajándékok mérete és formája igen változatos, így mi, a nálunk már elérhető ajándék dobozokon túl,  szívesen vállaljuk egyedi formájú dobozok megtervezését és gyártását is. Forduljon hozzánk bizalommal. A kapcsolat menüponton keresztül elküldheti számunkra az ajándék paramétereit, és az elképzeléseit, hogy milyen ajándék dobozba csomagolná szívesen.

 

Ajándék doboz stílusok

Ajándék dobozokból is számos forma és rengeteg különböző stílus létezik.

Választhatunk letisztult klasszikus formájú papírdobozt, amihez minimál stílusú grafikát párosíthatunk, hogy harmonikus csomagolást hozzunk létre. Ha azonban rafinált formájú dobozra voksol, nálunk azt is megtalálja. Párosítson vidám, cifra grafikához érdekes megjelenésű ablakos dobozt. Minden ajándék dobozt megrendelhet fotó hatású fényes vagy matt kivitelben is.

Az ajándékozás körülménye, az ajándékozó és a megajándékozott személyisége illetve maga az ajándék határozza meg milyen a megfelelő stílusú ajándék doboz.

 

Ajándék doboz ára

Az ajándék doboz esetében megfigyelhető, hogy az ár nagyban függ a mennyiségtől, a felhasznált anyagoktól és a színes nyomat méretétől. Forradalmian új online rendszerünk az egyedi grafikával ellátott, online megtervezett ajándék dobozra azonnal árat számol. A rendszerünk figyelembe veszi a mennyiségi kedvezményeket is. Tervezze meg egyedi ajándék dobozát, és rendeljen olyan mennyiséget, amire szükséges van. Nálunk nem kell várnia az árajánlatra!

 

Ajándék doboz vásárlás

A papirbol.hu-n meglévő ajándék doboz modellekből választhat és 3D tervező programunk segítségével egyedi designt alakíthat ki dobozához. A megszerkesztett ajándékcsomagolást az esetlegesen szükséges kiegészítőkkel együtt azonnal meg is rendelheti webáruházunkban. Amennyiben nem talál Önnek megfelelő ajándék doboz modellt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és segítségére leszünk egyedi csomagolásának megtervezésében és legyártásában.

 

Segítsenek! Ajándék dobozt szeretnék!

Cégünk munkatársai naprakész szakmai tudással rendelkeznek, hogy segítenek az ajándékhoz illeszkedő ajándék doboz kiválasztásában. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével.

Munkatársunk 24 órán belül fogja keresni Önt!