Papírból.hu

Kategóriák

Papírdoboz típusa

Ablakos doboz

Az ablakos doboz  elérhető beragasztott fóliás és fólia nélküli kivitelben is. Praktikus csomagolás, ha élőben szeretné bemutatni termékét a vásárlóknak.

Az ablakos doboz 

A termék eladhatóságát növeli egy a termék sajátosságait kiemelő, egyedi tervezésű ablakos doboz. Amennyiben nem szeretné, hogy a termékhez a doboz kinyitása előtt hozzáférjenek a vásárlók, úgy célszerű a beragasztott fóliás kivitelt választani.

A papirbol.hu sokéves tapasztalattal rendelkezik ablakos dobozok gyártásában. Az utóbbi időben elterjedtebbé váltak a műanyag csomagoló anyagok, azonban a termék igazi értékét egy megfelelően kivitelezett papír ablakos doboz sokkal hatékonyabban közvetíti a vásárlók felé. A papírról közismert a sérülékenysége, azonban a mai modern dobozok, a tervezési és gyártási technológiáknak köszönhetően meglepően erősek is lehetnek és megfelelnek az ablakos doboz csomagolással szemben támasztott elvárásoknak.

 

Ablakos doboz felhasználhatósága

Az ablakos dobozokat leggyakrabban élelmiszerek csomagolásaként, süteményes doboz ként látjuk a szupermarketek polcain. Azonban ez a csomagolási forma még rengeteg más termék illő foglalata lehet.

 

Néhány gyakorlati példa ablakos doboz felhasználására:

  • minőségi csokoládék

  • dekorációs termékek

  • minőségi tészták

  • használati eszközök (csavarkulcs, pendrive, kések)

  • játékok (gondoljunk például az autómodellekre)

  • élelmiszer válogatások, (húsvéti csokoládé csomag)

 

Ablakos doboz tervezés

Mint minden doboz típusnál az ablakos doboz estében is természetesen megvannak a standard méretek és formák, azonban a legprofibb megoldás, a termékre szabott, egyedi ablakos doboz megtervezése.

Minden ablakos doboz tervezési folyamat a termék alapos megismerésével kezdődik. A termék tulajdonságait, előnyeit, paramétereit figyelembe véve igyekszünk a megfelelő formát és anyagminőséget megválasztva az optimális gyártási technológiát alkalmazva kialakítani a termék értékét növelő doboz csomagolást.

 

Ablakos doboz stílusok

Az ablakos doboz gyártás kapcsán is léteznek a különféle stílus irányzatok, mint például az ÖKO termékekhez használt natúr színű dobozok, vagy a feltűnő gazdagon színezett csomagolások. Minden dobozunk rendelhető fóliával ellátva, és bizonyos termékek esetében a fólia nélküli kivitel is közkedvelt. Népszerűek a matt hatású papír anyagok, vagy a fotó hatású fényes felületek, amelyek luxus hatást visznek az ablakos dobozok stílusvilágába.

 

Ablakos doboz ára

Mint minden papírból készült terméknél, így az ablakos dobozok esetében is megfigyelhető hogy, az ár nagyban függ a megrendelt mennyiségtől, a felhasznált anyagtól és a színes nyomat felületétől.

Forradalmian új online rendszerünk az egyedi grafikával ellátott, online megtervezett ablakos dobozra azonnal árat számol. A rendszerünk figyelembe veszi a mennyiségi kedvezményeket is. Tervezze meg egyedi ablakos dobozát, és rendeljen olyan mennyiséget, amire szükséges van. Nálunk nem kell várnia az árajánlatra!

 

Ablakos doboz vásárlás

A papirbol.hu-n már meglévő ablakos doboz modellekből választhat és 3D tervező programunk segítségével egyedi designt alakíthat ki dobozához. A megszerkesztett ablakos dobozt az esetlegesen szükséges kiegészítőkkel együtt azonnal meg is rendelheti webáruházunkban. 

Amennyiben nem talál Önnek megfelelő ablakos doboz modellt kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és segítségére leszünk egyedi csomagolásának megtervezésében és legyártásában.