Papírból.hu

Kategóriák

Display típusa

Irodai Környezet

Totem display, a termékeket a totem tetejére helyezve, hogy kiemeljük vagy csupán csak grafikán feltüntethetjük az oszlopokkal kialakítástól függően.

 

Totem display

A totem display fő szerepe, hogy a figyelmet a termékre irányítsa.

Ha a papír szót meghaljuk, eszünkbe juthat a törékenysége, de a mai technológiákat alkalmazva gyártás és tervezés során egy igazán erős strapabíró terméket kapunk.

Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a papirbol.hu totem display gyártása és tervezése kapcsán.

 

Totem display felhasználhatósága

A totem elsődleges feladata, hogy valamire felkeltse az érdeklődést.

 

Totem tervezés

A formák és méretek itt is meg vannak szabva, mint a többi terméknél is. Lehetőségünk nyílik azonban egyedileg elkészített grafikával ellátni a totem termékünket.

 

Totem stílusok

A totem gyártása területén rengeteg stílusú és irányzatú dekorációkat találhatunk. A dekoráció lehet egyszerű és extravagáns.

 

Totem ára

Ahogy a többinél ennél is függ az ár a darabszámtól és a mérettől valamint a grafikai felület nagyságától és az anyag minőségétől.

A forradalmi újításnak számító online rendszerünk árat számol és figyelembe veszi a mennyiségi kedvezményeket is. Tervezze meg egyedileg elkészült Totem displayét és rendeljen, amennyit csak szeretne. Nálunk az ajánlatra nem kell semmit se várni.

 

Totem vásárlás

A papirbol.hu-n rengeteg totem közül válogathat és a 3D segítségével egyedire formálhatja totem displayét. Amint befejezte a szerkesztését a terméknek a web áruházunkban megrendelheti azonnal. Ha nem talál olyan terméket, ami megfelelne az igényeinek, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítségére leszünk.

 

Segítsenek! Totemet szeretnék!

Kollégáink sok éves tapasztalattal rendelkeznek, akik naprakészek segíteni. Kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével vegye fel velünk a kapcsolatot.

Munkatársunk 24 órán belül fogja keresni!