Papírból.hu

Kategóriák

Display típusa

Hexa display

Hexa Hexa 11268 Ft-tól Bővebben

A hexa display termékek tárolását teszi lehetővé akár polctól független kiemelt elhelyezést is biztosíthat a terméknek.

 

A hexa display

Fő szerepe a hexa displaynek a termék praktikus és kiemelt tárolása.  

Sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezik hexa display gyártásában a papirbol.hu

A kiválasztott hexa display a mai gyártástechnológiával már sokkal praktikusabb és költséghatékonyabb, mint a műanyag testvéreik.

A papír hallatán sokaknak megfordulhat a fejében az, hogy a papír igen sérülékeny, viszont a mai technológiát alkalmazva a hexa display sokkal erősebb és strapabíróbb lehet.

 

Hexa display felhasználhatósága

A hexa display termékek tárolását szolgálja, aminek a teherbírása termékre szabható.

 

Hexa display tervezés

Ennél a típusú displaynél is megvannak a standard polc mélységek, azonban lehetőségünk van a teherbírását és grafikáját egyedire szabni.

A legjobb anyaggal és formával látjuk el hexa displayeinket, hogy a legtökéletesebb legyen a mai gyártástechnológiával készült egyedi hexa display.

 

Hexa display stílusok

A hexa displayeknél is vannak különböző display stílusok, mint a letisztult felülettel rendelkező, hagyományos papír-színű display. Ezen kívül még népszerűnek számít a matt hatással bevont papír anyagok is. Természetesen itt is megtalálhatóak az egyedi grafikával ellátott hexa displayek.


Hexa display ára

A hexa display ára függ a mérettől és a mennyiségtől valamint a hexa display anyagától és grafikájának felületétől. Az új forradalmi újításunk segítségével, az egyedi grafikával ellátott hexa displayhez a rendszer azonnal árat számol és figyelembe veszi a darabszámot és a hozzátartozó kedvezményeket is. Egyedileg készített hexa displayét tervezze meg és rendeljen, amennyit csak szeretne. Az ajánlatra nálunk nem kell várni!

 

Hexa display vásárlás

A papirbol.hu-n található hexa display modelljeinkből válogathat és a 3D-s programunk segítségével egyedi hexa display készíthető.

Web áruházunkban azonnal megrendelhetőek a hexa displayek.

Ha nem találna önnek megfelelő hexa display-t, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk az egyedi hexa display tervezésében és gyártásában.

 

Segítsenek! Hexa displayt szeretnék!

Naprakészen állunk szolgálatára, munkatársaink kiváló szakmai tudással segítenek, a legmegfelelőbb hexa display kiválasztásában. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével.