Papírból.hu

Kategóriák

Display típusa

Álló display

Álló display amivel könnyedén felkeltheti a termékekre a figyelmet ráadásul könnyedén mozgatható valamint egyedi grafikával ellátva még vonzóbbá teheti termékeit vele.

 

Az álló display

Az álló display fő szerepe, hogy a termékekre a lehető legjobban felhívja a figyelmet.

A papír szó hallatán lehet, az jut eszünkbe, hogy sérülékeny, de viszont a mai gyártás és tervezés technológiákat alkalmazva az álló display a fejlesztéseknek köszönhetően igazán strapabíró termékké nőtte ki magát.

A papirbol.hu sok éves tapasztalattal rendelkezik álló display gyártásában és tervezésében.

 

Álló display felhasználhatósága

Az álló display elsődleges dolga, hogy a termékeket a figyelem központjába összpontosítsa.

 

Álló display tervezés

Mint a többi terméknél, ennél a terméknél is megtalálhatóak a standard méretek és formák, természetesen lehetőségünk nyílik arra, hogy egyedivé formáljuk, és egyedi színvilággal tervezhessük meg az álló displayt.

 

Álló display stílusok

Az álló display gyártás területén is van különféle stílusú dekorációk és irányzatok. Az álló display lehet egyszerű és extravagáns is, ami gazdagon díszített figyelemfelkeltő grafikával díszeleghet.

 

Álló display ára

Mint a többi terméknél ennél a displaynél is észrevehető, hogy az álló display ára függ a darabszámtól és a mérettől valamint a grafika felületének méretétől és a termék anyagától.

Forradalmi és új online rendszerünk azonnal árat számol és figyelembe veszi a mennyiségi kedvezményeket is. Tervezze meg az egyedi álló displayt és rendeljen, annyi mennyiséget amennyire csak szüksége van. Nálunk nem kell várni az ajánlatra!

 

Álló display vásárlás

A papirbol.hu-n megannyi álló display közül választhat és 3D tervező programunk segítségével pedig egyedi grafikával is elláthatja a display termékét. A szerkesztés után azonnal megrendelhető web áruházunkból az álló display. Amennyiben nem talál megfelelő álló display terméket, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítségére leszünk annak tervezésében és gyártásában.

 

Segítsenek! Kapu dekorációt szeretnék!

Sokéves szakmai tudással rendelkező kollégáink naprakész szakmai tudással rendelkeznek és segítenek a megfelelő álló display kiválasztásában. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével.

Munkatársunk 24 órán belül fogja keresni!