Papírból.hu

Papír képek

2017.03.07. 01:35

Alapigazság

A DIY és egyébb lakberendezős oldalakon unalomig hangoztatott, mára örök igazságnak számító tétel, hogy az otthonod az egyéniségedet tükrüző képktől lesz igazán stílusos és egyedi. Ez mind szép és jó, de egy átlagos kézügyességű valaki hogyan érje el, hogy a lakása ne újságokból kitépett csecse poszterekkel, rosszabb esetben kézzel másolt firkálmányokkal legyen teleragasztgatva. Ezektől ugyan személyes lesz a lakásdekoráció, de hogy nem lesz izléses az tuti.

Megoldás? Nem megoldás...


Be lehet fektetni néhány jobb minőségű vászonképbe, de akkor bele kell nyugodnunk, hogy bárki más által is megvásárloható tigrisekkel, vagy New York-i panorámával lesz tele a nappalink.
Az eredeti rámás képek pedig amellett, hogy eszméletlen drágák tudnak lenni, nagyon nem trendik mostanában.
 

Megoldás!

Erre a hiányra figyeltünk fel, amikor kitaláltuk, hogy menő keret nélküli képeket szeretnénk nyomtatni hullámpapírra. Az alapanyagnak köszönhetően elég tartós lesz a végeredmény, hogy akár évekig egy-egy szoba dísze lehessen a kép.

Ugyanakkor nem szerettük volna mi meghatározni, hogy milyen képet akasszanak ki az emberek a falukra. Ezért nálunk nem találsz kötelező tigrises vagy Eifel tornyos képeket, nincsenek kész sablonok amiból ki tudod választani azt amit a legkevésbé tartasz cikinek hazavinni.

Mi csak a kép méreteit és többrészes kép esetén a kompozició elrendezését határoztuk meg, hogy aztán az üres felületeket te a saját kedvenc grafikáiddal vagy rajzaiddal tölthesd meg.

Most magad elé képzeltél egy sima A4-es papírlaopt, és hogy azt mégis hogyan fogod tudni kiakasztani? Az általunk tervezett keret nélküli faliképeket inkább egy úgy kell elképzelni, mint egy nagyon vékony doboz, aminek a hátába lyukakat vágtunk, hogy ezzel is megkönnyítsük a falra rögzítést. Így a képnek lesz tartása, akár ki is támaszthatod egy polcra, ha nem akarod kilyuggatni a falakat, mégis elég könnyű marad ha fel szeretnéd akasztani.

Mi a teendő, ha rendelni szeretnél?


Töltsd fel a kedvenc grafikusod munkáit, egy jól sikerült képet a macskádról, vagy a saját magad által alkotott textúrát, mindegy. A szerkesztő felületünkön a kívánt méretre tudod az egészet igazítani, adhatsz hozzá idézetet, vagy extra háttérszínt. Nyugodtan engedd szabadon a fantáziádat.

Egyetlen dologra kell figyelned, hogy a feltöltött képek megfelelő felbontásúak legyenek, ez minimum 300dpi-t jelent, mivel csak így lehet jó minőségű a nyomtatott végeredmény.


Hogyan tudod megnézni, hogy az általad kiválasztott kép milyen felbontású?


A képre jobb egér gombal kattintva előjön a tulajdonságok ablak, azon belül a részletek fülben található ez az információ.

Ha megvan a megfelelő felbontású kép, feltöltötted, igazítottad, és még írtál is rá, a végeredményt azonnal meg tudod nézni. Mi nem szeretünk zsákba macskát árulni, ezért van egy 3D felületetünk, ami minden szerkeszthető termékünknél elérhető. Ez pontosan az aminek hangzik, egy olyan felület, ami 3D-ben mutatja meg a kiválasztott terméket és azt, hogy a rajta elhelyezett grafika hogyan fog a valóságban kinézni. Ennek segítségével ellenőrizheted, hogy minden részlet pontosan oda esik-e ahová megálmodtad.

Jól hangzik?