Papírból.hu

Regisztráció

2017.08.23. 01:34

1. sávos árak

A marketing budget tervezéshez szükséges információk, egy-egy termékhez tartozó magasabb mennyiség ára, illetve a sávos árak is csak a regisztráció után vállnak láthatóvá. A sávos árak ugyan úgy módosulnak a grafika felhelyezésével és a kiegészítők kiválasztásával, mint az egy darabos megrendelés esetén.

2. a kosár tartalmának elmentése

Regisztráció után válik használhatóvá továbbá a webshopnak az a funkciója is, hogy a kosárba rakott terméket a teljes design-jával együtt 14 napig megőrzi. Így nem kell újra kezdeni a teljes tervezési fázist, ha azonnal nem tudjuk leadni a megrendelést.

3. KKV funkciók

A KKV szektor képviselői számára a fentieken túlmutató összetett funkciók is igényelhetőek a regisztráció után.

A legfontosabb ilyen fuknkció az előrendelés leadása.
Az előrendelés nálunk azt jelenti, hogy még nem áll rendelkezésre a végleges design, de már pontosan tudja a fiók gazdája, hogy az adott displayből mekkora mennyiséget szeretne, és a display mely elemeire kíván később grafikát feltölteni.

A fenti funkcióhoz kapcsoltuk a vázrajz letöltésének lehetőségét.
Itt a fiókhoz tartozó szerkesztési lehetőség megszűnik, vagyis a fiók gazdája nem fog tudni a 3D felület segítségével tervezni. Viszont letöltheti az adott termék vázrajzát, hogy a hagyományos módon készítse el, majd töltse fel a rendszerünkbe a display/dobozhoz tartozó designt.

További különleges lehetőség, hogy a KKV hozzáféréssel rendelkező fiók gazdája bevonhat külsős grafikust is a projektbe.
Külsős grafikus alatt azt értjük, aki nem rendelkezik Papirbol.hu -s regisztrációval. A projektbe való meghíváshoz csupán a grafikus nevét és email címét kell bevinni a rendszerünkbe, ezután automatikusan emailben értesítjük a grafikust, hogy felkérést és hozzáférést kapott.
Az így meghívott grafikus természetesen csak a display/doboz/papírbútor design elkészítéséhez szükséges adatokat fogja látni, a megrendelésre vonatkozó egyébb információkat nem. Tehát csupán a korábban feltöltött grafika (ha van ilyen), illetve a termék vázrajza válik elérhetővé számára. Pontosabban a display/doboz vázrajzának azon részei, amelyekre a projekt gazda grafika feltöltését jelölte be, azok letölthetővé vállnak a meghívott grafikus számára.

Érdekesen hangzik? Hamarosan oktató videókkal is jelentkezünk!