Papírból.hu

Új funkciók érkeznek a KKV szektor képviselői számára

2017.07.18. 09:52
Elkészültünk a legújabb fejlesztésekkel, amelyek kifejezetten a cégek számára könnyítik meg a különböző POS anyagok (display és doboz) rendelését. Olyan többlet funkciókat építettünk be a webshopba amelyek meggyorsítják a részletes és pontos árajánlat igénylést, így könnyebbé válik a kampány költségvetés tervezése is.
Megkönnyítik a marketinges kollégák számára a termékek megrendelését, mivel lehetővé tettük külsős grafikus bevonását a megrendelési folyamatba, illetve az előrendelés leadásának lehetőségét is megteremtettük arra az esetre, ha már megvan a pontosan mennyiség, de még nem készült el a végleges grafikai anyag a promócióhoz.

Hogy hogyan fog ez a gyakorlatban kinézni, azt részletesen videók segítségével fogjuk bemutatni.

Előzetesen annyi tudható, hogy a többlet funkciókat csak a cégként regisztrált felhasználóink számára tesszük hozzáférhetvővé, és ezt a hozzáférés sem lesz automatikus.
A jogosultságokat emailben lehet majd igényelni az info@papirbol.hu email címen keresztül, a cég adatok megadásával, így be tudjuk majd azonosítani a regisztrált felhasználót abban az esetben is ha nem cégnévvel regisztrált. Ezt a lehetőséget azért biztosítjuk, mert elképzelhetőnek tartottuk, hogy egy cégtől több felhasználó is jelen legyen a rendszerünkben, így akár különböző jogosultságokat kaphatnak, hogy az eltérő igényű projekteket egymástól függetlenül különböző formában adhassák le.

Miről is van szó tulajdonképpen?
Ha grafikust adunk hozzá a felhasználói fiókhoz, akkor abban az esetben az adott felhasználó számára a szerkesztési lehetőség megszűnik. Helyette a kiválasztott POS (display vagy doboz) termék stanc rajza letölthetővé válik, így a grafikus a hagyományos módos, külső szoftver segítségével készítheti el a nyomdai anyagot.
A bevonnt grafikus által feltöltött nyomdai anyag állapotáról (elfogadva, visszautasítva, nem megfelelő méret, stb) a felhasználó minden fázisban értesítést kap.
Ezzel a megoldással igyekszünk kiküszöbölni a hagyományos nyomdákban gyakran előforduló kommunikációs félreértéseket, hogy ezáltal egyszerűbbé és gyorsabbá tegyük a grafikai anyagok leadását és a gyártás elindítását.

Izgalmasan hangzik, nem igaz?
Ha szeretnél hozzáférést igényelni az új funkcióinkhoz, jelezd ezt felénk emailben, a fent említett adatok megadásával.