Papírból.hu

Papír display

2017.03.10. 09:00

Kedves Marketinges!


Mivel nem tudjuk elképzelni, hogy más hobbyból displayek között válogasson, vagy akár csak displayekről olvasson, így közvetlenül neked címezzük ezt az írást.

Az eredeti ok, amiért natúr displayekkel pakoltuk tele ezt az aloldalt az volt, hogy azt vártuk üres tér majd megihlet téged. Azt gondoltuk, hogy az üres displayek láttán meglódul a képzeleted és mindenhová feliratokat és márkajelzéseket fogsz vizionálni. Magad előtt látod majd, amint az adott displayt szorgos kezek megtöltik a termékeiddel, és beállítják az áruházak polcvégeibe, vagy a csinos hostess lányok felrakják a pultokra.

Ha a bőség zavarán úrrá lettél és sikerült letenned a voksodat a megfelelő display- vagy pulti konstrukció mellett, és a termékre kattintottál, akkor az első oldalon a következő információk fogadnak majd:
a termék mérete
a natúr termék 1db-os ára

Ha cégként vagy bejelentkezve a rendszerünkbe, akkor ezen felül megtekintheted a nyomtalan displayek sávos árait. Fontosnak tartottuk, hogy a sávos árak is elérhetőek legyenek számodra, hiszen tudjuk nem könnyű feladat költségvetést tervezni.

Ezek hasznos dolgok? Igen. Elegendő számodra? Nem.
Mi ezzel is pontosan tisztában vagyunk, ezért a következő oldalba további hasznos funkciókat építettünk be, amivel remélhetőleg tovább egyszerűsíthetjük az életed. Ha az árak alatti szines gombra kattintasz, akkor a következő oldalon a ezekkel a hasznos funkciókkal találkozhatsz:

  • 3D felület
  • ár és sávos árak
  • a display elemeinek felsorolása
  • szükséges és választható kiegészítők


Ezek mire jók?

3D felület

A 3D felületet arra terveztük, hogy a displayt mindent oldalról szemügyre vehesd. Az egér gombjainak segítségével ráközelíthetsz a termékre és körbe is forgathatod.
Ez a funkció akkor a leghasznosabb ha már elhelyeztél a displayen valamilyen logot vagy grafikát; így ellenőrizheted, hogy megfelelő pozícióban van e az adott grafikai elem vagy felirat.
 

A display elemeinek felsorolása.

A display elemei alatt természetesen itt csak a látható és grafikával ellátható elemeket értjük, hiszen ezeknek a megjelenítésével konkrét célunk van. Az elem megnevezése mellett, ha a szemre visszük az egeret, akkor a 3D felületen szinesen fog kivillanni a hozzá tartozó display alkatrész.

Minden egyes elemet külön lehet grafikával ellátni.
Az elem neve mellett a 'szerkesztő megnyitása' gombra kattintva egy felugró ablakban fog megjelenni a szerkesztő felületünk, ahol a beépített eszközökkel beszinezheted, feliratozhatod, logózhatod a displayt kedved szerint. Majd ha elkészültél a végeredményt azonnal megnézheted 3D-ben.
 

Árak

A webshopunkban beépítettünk egy olyan extra funkciót, amelynek segítségével a rendszer azonnal számolja a nyomtatási költséget is. Tehát minél több elemet színezel be, annál drágább lesz a display is.

Mióta elérhető a webshopunk folyamatosan fejlesztjük a visszajelzéseknek megfelelően, hogy minél több hasznos funkcióval könnyíthessük meg a vásárlóink életét. Ezért érdemes követni a facebook oldalunkat, és a blogot is rendszeresen olvasni, hiszen először mindig itt számolunk be az új fejlesztésekről.