Papírból.hu

Újév, új funkciók

2017.01.02. 11:54

Újév, új funkciók

2016-ban sok nagyon érdekes megkeresést, és felkérést kaptunk. Az előző évből tanulva számos olyan apróbb vagy nagyobb módosítást végeztünk a weboldalunkon, ami megkönnyíti az érdeklődők és a vásárlóink számára a kommunikációt velünk.

Facebook Chat

Ezért építettük be a webshopba a Facebook chat funkciót. Ez a csevegő ablak minden termék-oldalon megjelenik, hogy ha bármilyen kérdés merülne fel, azt azonnal feltehessétek nekünk. Ezt a funkciót azonban a Facebook fejleszti, így ennek megfelelően megvannak a maga korlátai is.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy azt az információt egyetlen beszélgetés sem tartalmazza automatikusan, hogy melyik aloldalról indították el a párbeszédet. Így, ha egy konkrét termékünkkel kapcsolatban érkezik a kérdés, továbbra is fontos megjelölni melyikről is van szó.

Mellékletek csatolása

Szintén minden oldal alján megtalálható ez az üzenetküldési funkció. Amennyiben a Segíthetünk? sáv alatti mezőket kitöltöd, a kérdéseidet a weboldal automatikusan továbbítja számunkra e-mail formájában. Ezekhez az e-mailekhez most már mellékletet is csatolhatsz. Így ha rendelkezésedre áll egy fotó a kívánt termékről, vagy egy rajz, hogy egy már megtalálható termékünket hogyan szeretnéd módosítani, ezen a felületen keresztül elküldheted számunkra. Ezzel az apró extra funkcióval egyszerűbbé és gyorsabbá szeretnénk tenni a kommunikációt, mindkét fél számára.

Tervezési díj csempe

Erről az új funcióról és a használatának módjáról később bővebben fogunk majd írni. Annyit minden esetre már most elárulhatunk, hogy ennek az új csempének a segítségével, minden partnerünk számára könnyen és gyorsan kiszámolhatóvá válik a tervezési költség, amit eddig igyekeztünk beépíteni az árba. Mostantól ezt a költséget külön választjuk, így az árkalkuláció átláthatóbbá válik partnereink számára is.

 

Köszönjük, hogy 2016-ban minket választottatok! Reméljük nem lesz ez másként 2017-ben sem.