Papírból.hu

Nehézségek a 3D vagy a szerkesztő felület használata során

2016.10.05. 12:55
  • Nem jelenik meg a 3D felület?
  • A szerkesztő megnyitása után csak akadályokba ütközöl?
  • Még az egér sem fogad szót?

Ezekben az esetekben előfordulhat, hogy a böngésződ egyik vagy másik extra szolgáltatása zavarja a rendszerünket.

Tudjuk miről beszélünk!

Pinterest

A böngészőben sokaknál fellelhető egy olyan funkció amit a Pinterest tesz lehetővé. Egy kis piros P betű a jobb felő sarokban. Ennek a funkciónak a segítségével kijelölhetsz egyes képeket, amiket utána a Pinteresten hozzá adhatsz a tábládhoz, és közzé tehetsz. Nos ennek a gombnak az eltávolításával, máris megkönnyíted a saját helyzeted. Enélkül sokkal simábban fog működni a szerkesztő felületünk.

Ha mindenképpen ragaszkodsz a Pinteresthez, amit maximálisan megértünk, akkor javasoljuk egy másik böngésző program letöltését, így az egyikben szabadon Pin-nelhetsz, míg a másikat megnyitva gond nélkül szerkeszthetsz a rendszerünkben.

AdBlock

Mindenki utálja a tv reklámokat. Nagyon sokan pedig a Youtube-on sem hajlandóak akár néhány másodpercet is elvesztegetni rájuk. A legtöbb böngészőhöz külön fejlesztenek beépíthető reklám blokkolókat, amiket azzal reklámoznak, hogy ezeknek a telepítésével meggyorsíthatjuk a weboldalak betöltését. Ez így igaz, azonban az olyan spéci weboldalak, mint amilyenek mi is vagyunk sok olyan extra funkciót használnak, amit ezek a szoftverek felugró ablakként értelmezhetnek. Így ezen funkciók akadályozásával, gyakorlatilag rontják a felhasználói élményt. 

Tehát ha nem töltődik be a 3D felület a te gépeden sem, akkor nagy valószínűség szerint egy ilyen AdBlock program akadályozza meg a webshop 100%-os működését. Ezeket általában ki lehet kapcsolni ideiglenesen, így ha befejezted a szerkesztést, simán visszakapcsolhatod, és továbbra sem kell a reklámokkal bajlódnod